SB Bokslut är en redovisningsbyrå som bildades 2004 och sysselsätter i dagsläget 11 anställda och vi tillhandahåller våra tjänster till ca 300 kunder.

Vi sitter i centralt belägna, nyrenoverade, fräscha lokaler alldeles intill Liseberg. SB Bokslut är ett väletablerat företag men med en ung medelålder på personalen och med ett ständigt driv efter förnyelse och utveckling.

Vår kundmålgrupp är stor och innefattar enmanskonsulter till börsnoterade företag.
Våra tjänster innefattar allt inom ekonomiservice och för många av våra kunder innebär det att vi är deras ekonomiavdelning. 


VÅR VISION

Vår målsättning är att erbjuda kvalificerade redovisningstjänster till företag. Vi strävar efter att vara en modern redovisningsbyrå med stort personligt engagemang och hög servicegrad.

Våra kunder skall förstå sina siffror därför arbetar vi med både skriftliga rapportering och med vår pedagogiska kundportal.

Vårt tekniska kunnande är stort och vi kan i dagsläget mäta oss med de större byråerna avseende molntjänster och teknisk kompetens vilket gör oss väldigt konkurrenskraftiga.

Vi arbetar med skräddarsydda lösningar för våra kunder då vi arbetar med flera olika affärssystem och med olika upplägg som passar just din verksamhet och bransch.

Vårt mål och ambition är att fortsätta förstärka vår position som en av de ledande redovisningsbyråerna i Göteborg.